Szemölcs

Februárban voltam bőrgyógyászaton, mivel a mellemen nőtt egy szemölcs. Az orvos szerint együtt lehet vele élni, de ha nem akarok, akkor kis műtéttel eltávolítható. Tegnap elkezdett körülötte fájni, ezért kértem egy kisműtéti időpontot, amit csak május végére tudtak adni. Ma reggelre kicsit meg van keményedve körülötte a bőröm alatti rész. Visszamenjek vele hamarabb vagy elég a ksműtétre elmennem?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a szemölcs témában

Tisztelt Kérdező! A leírt tünetek gyulladásra utalnak. Használjon antibakteriális kenőcsöt és borogatást. Amennyiben nem javul, vagy fokozódik a duzzanat és bőrpír jelenik meg menjen vissza egy ellenőrzésre.

Kérdés: 2011. március 26., 12:42; Megválaszolva: 2011. március 29., 11:07
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus