Segítsenek

nagyon fajt a hasam alatt azt mondtak lehet vakbelgyulladas de aztan kiderult hogy nagyon fel vagyok fazva. A sebesz aki eloszor vizsgalt mondta hogy o erez egy kis szakadast a hasfalamon ugyanis en csaszarmetszessel hoztam vilagra a kislanyomat aki 9 eves. Mit lehet tenni, nekem azt mondtak hogy hordjak haskotot es ne emeljek.Begyogyulhat ez magatol.? koszonom

Dr. Boros Miklós válasza hasi sérv témában

Tisztelt Kérdező!

Amennyiben sérvet diagnosztizáltak nem fog magától elmúlni. Javaslatom, hogy konzultáljon egy sebésszel vagy legyen egy hasfali ultrahang. A sérvkötőt ebben az életkorban nem szokás javasolni, bár nem áll rendelkezésemre minden információ a jelenlegi állapotáról.

Kérdés: 2011. március 26., 08:04; Megválaszolva: 2011. március 28., 22:01
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Hasi sérv okozhat hasmenést?
Tisztet Doktor Nő/Úr Kérdésem az lenn, hogy hasi sérv okozhat-e folytonosan visszatérő hasmenést, esetenként sürgető székelési ingert?...
Terhesség utáni hasisérv.
Tisztelt doktor úr! olyan kérdéssel fordulnák önhöz hogy van nekem egy belső hasi sérvem és egy köldök sérvem ezek nálam a terhességem alatt...
Mitől van enyhe kidudorodás a...
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Arra szeretnék választ kapni, hogy a férjemnek 6-8 cm-rel a köldök nyílása alatt enyhe, 10 Ft-os nagyságú, de lapos dudor...
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett