Patanó ujj

Tisztelt Doktor Úr! Kedden lesz egy műtétem a jobb kezemen műtik a 3as és a 4es ujjamat pattanó ujj miatt! Az lenne a a kérdésem, hogy mennyire fájdalmas a műtét után és hogy mennyire fáj az érzéstelenítő injekció? Előre is köszönöm a válaszát. Tisztelettel: Pusominé Csendom Borbála

Dr. Bogdán Aurél válasza pattanó ujj műtét témában

A műtétet regionalis érzéstelenítésben és altatásban is el lehet végezni. Az érzéstelenítés inkább kellemetlen, mint sem fájdalmas. A műtét után, ha a zsibbasztó hatása elmúlik, akkor általában egy közepes erősségű sebfájdalom jelentkezik, mely jól uralható szokványos fájdalomcsillapítókkal.

Kérdés: 2011. március 20., 13:46; Megválaszolva: 2011. március 22., 23:27
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Aranyérben lévő vérrög...
Ufn szegezés