Gyógynövénykrém jó?

Masztektómia volt 2 éve.Ritka rondán néz ki! Láttam ezután készült képet, hát nekem nagyon nem olyan! Ha azon az oldalon kicsit többet használom a kezemet, kicsit bedagad másnapra.Be szabad kenni pl.árnikával? vagy bármi egyébbel? Roppant zavaró, ahogy kinéz (nem a "képe"! fizikailag borzasztó! Köszönöm, üdvözletem!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza mastaectomia témában

Tisztelt Kérdező!

A gyógynövénykrém alkalmazásának nincs ellenjavallata. Emellett javaslom, hogy gyógymasszőr segítségével legyen nyirokmasszázs, hiszen a probléma hátterében részben a nyirokkeringés zavara áll. A műtéti heg korrekciós lehetőségének megítélése miatt keressen fel sebészeti osztályon működő plasztikai szakrendelést.

Kérdés: 2011. március 15., 21:00; Megválaszolva: 2011. március 18., 15:19
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Aranyérben lévő vérrög...
Ufn szegezés