• Refluxműtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor úr.a vizsgálat eredmények alapján ,azt mondták nyilt mütét lessz mivel nehezebben is ürül a gyomra,reflux mütétet ugy lessz hogy gallér szerüen rögzitik a gyomor száját azért hogy a nyelöcsövet majd eltudja zárni amikor a gyomor megtelik.pontosabban nem tudom mi a neve ennek a mütétnek.szerdán fogják müteni.....még az a kérdésem lenne hogy elkezdett folyni az orra,emiatt lehet hogy nem fogják elvégezni?vagy csak hurut és láz esetekben nem?

        Dr. Boros Miklós válasza a refluxműtét témában

        Tisztelt Kérdező! Az altathatóságról az altatóorvos dönt fizikális vizsgálat után. Egy programozott műtétet csak teljesen egészségesen szabad elvégezni. A leírt műtéti eljárás megszokott a reflux kezelésében.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 14., 21:52; Megválaszolva: 2011. március 17., 14:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
      • Infografika és videó
      • Hirdetés