Vakbél

Tisztelt Doktornő/Úr Angliában elek 3 hete műtöttek perforalt vakbellel, 2 nap múlva hazaengedtek a kórházból, lázzal! Antibiotikumot kellett szednem! Meg mindig vannak fajdalmaim de 2 napja éles fajdalmam van bal alhas tajekon es jobb oldalon szuro érzés borda alatt! Elmentem meg aznap amikor kezdődött az ügyeletre ahol meg sem vizsgáltak csak a vizeletmintabol megállapították hogy hugyuti gyulladás! Most megint antibiotikumot eszem es egyre jobban nyugtalanit a jobb oldali szuro érzés ami nem hogy jobb lenne csak rosszabb! A vakbelmutet óta volt (másfél hete) vizelet- es szekletvizsgalat ami akkor negatív lett! Ön szerint mi lehet ez a szuro érzés a jobb oldalon? Válaszát Elore is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza vakbél témában

Tisztelt Kérdező!

Számos oka lehet a jobb felhasi fájdalomnak. Ezek nagyobb része teljesen független a műtéttől, egy része a műtét következménye lehet. Amennyiben nincs már láza és rendszeresen van széklete, a javaslatom a probitikus kúra, diéta, fizikai kímélet, bő folyadékfogyasztás. Láz esetén menjen vissza ellenőrzésre.

Kérdés: 2011. február 09., 12:27; Megválaszolva: 2011. február 12., 14:32
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus