Vakbél

Másfél hete fáj a hasam jobb oldalon, kétszer voltam a kórházban.Én azt hittem vakbél gyulladás.Elsőnek nem találtak semmit mondták menjek vissz, hanem múlik el.4nap mulva vissza mentem azt mondták vesekő ürités.Habár az uht-n nem látszott semmi, az lenne a kérdésem, hogy lehet e mégis vakbél gyulladás mennyi idő után szokott perforálódni, hanem mikor menjek vissza az orvoshoz a panaszaimmal 2-án voltam.Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza vakbél témában

Tisztelt Kérdező!

Ammeniyben valóban vakbélgyulladása lett volna már régen túl lenne a műtéten. A javaslatom, hogy diétázzon. Kerülje a szénsavas italokat, alkalmazzon probiotikus kúrát. Alkohol- és dohányzási tilalom.

Kérdés: 2011. február 07., 13:42; Megválaszolva: 2011. február 09., 20:55
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus