Enyhe fájdalom

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy kb. 3 napja az ágyékom felső, bal oldali részén folyamatosan enyhe fájdalmat, vagy nem is mondanám fájdalomnak, hanem inkább csak azt a részem érzem. Hanyatt fekve tapintásra nem érzek semmit, a jobb oldali részem ugyanolyan mint a másik részem. Ha jobb oldalamra fekszem és mélyebben tapintok, mintha valamiféle kitüremkedés éreznék, de ez is valamiféle kis bőr darabféle lehet. Azt gondoltam sérv, de az interneten utána néztem sehol nem írnak olyan sérvről, ami ilyenféle fájdalommal járna, csak húzó fájdalomról írnak, én ilyet nem tapasztalok. Mi lehet a probléma? Elképzelhető, hogy még is csak sérvről lehet szó? És, ha igen akkor ezt azonnal műteni kell? Válaszát előre is Köszönöm! Tisztelettel: Haris László

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza alhasi fájdalom témában

Tisztelét Kérdező!

A sévet kizárnám, nem ezek a tünetei. Sokkal valószínűbb, főleg, ha vékony, hogy a gázzal teli vastagbelet tapintja magának. Aggodalomra semmi ok, ez természetes jelenség.

Kérdés: 2011. január 15., 01:39; Megválaszolva: 2011. január 17., 09:59
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus