Mellkorrekció

Tisztelt Doktornő! Érdeklődni szeretnék, hogy a következő esetben végeznek-e tb által támogatott műtétet? Születésem után közvetlenül az édesanyám szervezetéből a köldökzsinóron keresztül bekerült a szervezetembe tejmirigy és beindult nálam a tejelválasztás, a jobb oldali mellem elkezdett beduzzadni. Azonnal vittek a műtőbe és ezt kiműtötték a mellemből. Akkor az orvosok azt mondták, hogy rendesen meg fog nőni a mellem nem lesz semmi gond vele. Nos ez nem így történt. A jobb oldali legalább 3 mérettel kisebb lett mint a bal oldali. 12 éves koromtól kezdve tömöm a melltartómat, teljesen bele vagyok betegedve hogy nem egyforma, szörnyen fusztrál, és már tömni is nehéz hogy ne látszódjon ruhán keresztül. Nemrég szültem még szoptatok, de azóta a másik még jobban megnőtt és még nagyobb a különbség. Szeretném megműttetni mihelyst abbahagyom a szoptatást. Lehetséges-e ez tb támogatásra vagy csak magán úton megoldható? Kérem válaszoljon, nagyon fontos lenne nekem. Előre is köszönöm: Tisztelettel: Tóth Anett

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza plasztika témában

Tisztelt Kérdező!

Több sebészeti osztály rendelkezik plasztikai sebészeti részleggel, akiknek van szerződésük az OEP-pel a plasztikai műtétek végzésére támogatással indokolt esetben. az Ön esete indokoltnak tűnik. Természetesen azen részlegek szakrendelése dönt. Kérje háziorvosa segítségét a legközelebbi részleg felkeresésében.

Kérdés: 2011. január 10., 13:42; Megválaszolva: 2011. január 13., 08:53
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus