Kell-e operálni

bakteriális gócot találtak a tüdőmön, sok vizsgálat után is tanácstalanok az orvosk ill. mivel nem kizárt a tumor v. tbc ezért megoperálnak. A leleteim negatívak (CT, biopszia) Nincs más megoldás?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza tüdő témában

Tisztelt Kérdező!

A góc szövettani vizsgálat nélkül nem tisztázható, ami a korrekt kezelés alapja. A vizsgálati eredmények ismeret nélkül nem lehet teljesen korrekt véleméynt adni, de az biztos, hogy szövettani eredmény szükséges.

Kérdés: 2011. január 07., 17:13; Megválaszolva: 2011. január 10., 09:42
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus