Epekő és reflux

Reflux betegségem van kettő éve. .lett megállapítva. 2010 okt.hasi UH vizsgálat 11 més egy 18 mm. és néhány apró kőárnyékot mutatott ki. Még erős tünetei (görcseim) nem voltak. Kérdésem: Lehet-e köze, a rosszízű, égő érzésű számnak, amit evés után szoktam érezni, persze diétázom és savlekőtőket azóta is folyamatosan szedem vagy csak a sav okozta? Meddig lehet, érdemes az epe műtéttel várni? Várom válaszát. Köszönet: Szentpéteriné

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza epekő témában

Tisztelt Kérdező!

Panaszait a reflux okozza. Az epehólyag eltávolítása indokolt, mivel a kövek okozhatnak szövődményt és akkor már sokkal nehezebb a kezelés. Keressen fel sebészeti szakrendelést.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. január 05., 10:47; Megválaszolva: 2011. január 07., 17:02
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus