• Sebészet,köldöksérv

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr! Két éve műtöttek köldöksérvvel,hálóbeültetéssel.Meggyengült hasfal miatt/ 3 császár,két sérvműtét,méhkivétel,epehólyag kivétel/.Rendszeresen járok hasi ultrahangra ellenőriztetni/egy hete voltam/..sőt tulságosan is sokszor ..nemcsak emiatt,mivel pánik betegséggel is kezelnek és mindig félek,hogy valami bajom van. A mostani UH megállapították,hogy a háló felett,a köldöknél és a jobb oldalon a háló mellett egy-egy újabb sérv alakult ki.Az egyik 12X6mm a másik 12x9 mm.Bél kacs nincs benne.A kérdésem az lenne,hogy emiatt milyen problémám lehet...attól rettegek,hogy kizáródik.stb.Így kell ezután ezzel élnem..vagy mi a teendőm.???...pedig ezért csináltattam meg.Sérvkötőt szoktam hordani.Várom megtisztelő válaszát..,mert most megint egy újabb dolgtól "pánikolok".Köszönöm előre is.Üdvözlettel Á.né

        Dr. Boros Miklós válasza a köldöksérv témában

        Tisztelt Kérdező! Hordja a sérvkötőt, amiben a megfelelő méret nagyon fontos. Fizikai kíméleten kívül mást nem tud tenni. Kerülje a puffasztó ételeket és járjon rendszeresen sebészeti ellenőrzésre. Hirtelen növekvő sérv és kifejezett hasi fájdalom a kizáródás jele.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 22., 23:25; Megválaszolva: 2010. december 28., 19:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés