Vékonybél összenővés, hashártya összenövés

Lehet -e daganatom az ö sszenövésektől? Mert a beleim sem müködnek rendesen.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a műtét témában

Tisztelt Kérdező! Az összenövések a bél funkcióját zavarhatják az emelkedett daganatrizikótól nem kell tartania. Figyeljen oda a táplálkozására és a megfelelő folyadékfogyasztásra. Kerülje a szénsavas italokat és az egyszerű szénhidrátot.

Kérdés: 2010. november 10., 19:21; Megválaszolva: 2010. november 15., 09:09
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus