• Sérv?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Kb 2 hónapja éreztem először húzó fájó érzést a bal lágyékomnál ill.a herémnél.Urológusi rendelésen mindent rendben találtak és nyitott sérvkaput állapítottak meg.Hasi uh negatív volt.A sebészeten is sérvet állapítottak meg. Kérdésem az lenne, hogy a herénél érzett húzó érzés a sérv következménye vagy vmi más betegség jele.

        Dr. Boros Miklós válasza a sérv témában

        Tisztelt Kérdező! A leír fájdalmat okozhatja a sérv. így tovább vizsgálódni nincs értelme. A sérvet érdemes rövid időn belül műtéti úton megoldani.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 02., 19:46; Megválaszolva: 2010. november 06., 14:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés