• Epehólyag műtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr! Okt. 14-én epehólyagomat eltávolították, mert polip volt benne. A szövettani eredményem:Cholescystitis chronica fibrosa.A lumentbe egy adenomatosus polypus domborodik cystikusan tág mirigyekkel, néhol hámdysplasiával. Mütét utáni labor eredményem:bilirubinössz.=10.6 ,Alk.fosfat=187,HGB=129 1995-en volt egy mell mütétem, a diagnózis:c5090 Emlő rosszindulatú daganata, k.m.n. Kérdésem az lenne, hogy az epe mütét szövettani eredménye jó vagy rosszindulatú, és a két mütétnek van-e összefüggése.?Valamint mi a teendöm , mire kell vígyáznom? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: K. Emma

        Dr. Boros Miklós válasza a epeműtét témában

        Tisztelt Kérdező! Az epehólyag szövettani vizsgálata rosszindulatú daganat sejteket nem talált. A műtét időszerű volt, hiszen kóros átalakulás már elindult. a két betegségnek egymáshoz semmi köze. Még 1 hónapig folytassa az epés diétát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 26., 11:48; Megválaszolva: 2010. november 01., 22:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! 2008-ban műtöttek epekővel.Ennek következtében Köldöksérvem alakult ki amit ugyanazon orvos műtött meg.Ezt követően hasi sérvem alakult ki amely mára gyerekfejnyi nagyságú a leírás szerint. Halogattam a műtétet mert a...
        Üdvözlöm! A bőrgyógyász javaslatára néhány anyajegyet el kell távolítani. A problémám az, hogy az anyajegyek hajas/szőrős területen találhatóak (fej, illetve intim terület). Szeretném megkérdezni, hogy a beavatkozás előtt le kell...
        Udvozlom doktor ur engem jozsefnek hivnak 32 eves budapesti ferfi vagyok 2007 ben kaptam egy kagyek servet mejet akkor az orvos a derekamon levo sebes gyukadas miat nem operalt meg 2014 ben ismet be fektettek de szint ugy nem operaltak meg most viszont kb 2...