Ciszta

jonapot kivanok! az lene a kerdesem hogy van egy 8 honapos kis babam es a job oldali pete feszeken talaltak nala egy ciztat es csak harom honap mulva kel visza menunk ultra hangra kontrolra de jelenleg 7mmes a ciztaja de ezel most nem tudom hogy mi a teendo mert sajnos nem letem kelokepen fel vilagositval

WEBBeteg Szakértő válasza ciszta témában

Tisztelt Kérdező!

Az anyai hormonhatások miatt nem ritkaság a petefészek cysta. A követésen kívül semmilyen egyéb teendő nincs és nem is tud semmit tenni a gyorsabb felszívódás miatt. Teendő csak akkor lesz, ha nem csökken a mérete, hanem nő, mivel nyomhatja a környező, ép petefészek állományt. Ez a méret nem okoz még problémát.

Kérdés: 2010. szeptember 11., 09:06 ;Megválaszolva: 2010. szeptember 15., 09:32
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Farokcsonti duzzanT
Üdvözlöm! Több éve küzdök farokcsonti cisztával, amiből sipoly alakult ki a vegbél felett kb. 3 centivel. Szakember még nem látta...
epirdemális ciszta
tisztelettel kérdezem! epidermális ciszta műtét után ujból kiújulhat (hátsó faron) , és ha igen genyesedik mivel kell kezelni, és milyen veszélyei...
Csomó a fülcimpában "Epidermális...
Fülcimpámban nem sokkal feljebb mint ahol a fülbevaló helye van nőtt egy csomó....kb. 2éve lehet benne.. ha megnyomom vagy egy túrós szerű valami...
Dermoid ciszta, hamartóma
Tisztelt Cím! Sok fura dolgon estem már át, de globálisan senki nem foglalkozik a kérdéseimmel, csak részletekben.Egy összefoglaló választ...
Rekeszsérv