Sérv

Tisztelt Doktor Úr/Nő! A háziorvosom pár éve köldöksérvet diagnosztizált nálam, azonban, a sérv maga szinte tünetmentes, csak a köldök rész van egy fél centivel kidudorodva járás, és köhögés esetén, fekvő helyzetbe pedig teljesen visszahúzódik. A kérdésem az lenne, hogy ez a szinte tünetmentes sérv minősítés szempontjából okozhat-e problémát egy esetleges alkalmassági vizsgálaton (pl.:katonai, vagy rendészeti vizsgálaton) Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a sérv témában

Tisztelt Kérdező! A probléma kizárólag műtéti úton szüntethető meg. Amennyiben fizikailag aktív életet fog élni csak idő kérdése, hogy mikor fog panaszokat okozni. Most sokkal kisebb műtét és kevesebb fájdalommal járna a műtét, mint később.

Kérdés: 2010. szeptember 10., 17:36; Megválaszolva: 2010. szeptember 15., 09:30
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus