Körömbenövés

T. Szakértő! Rendszeresen be szokott nőni a körmöm a nagylábujjamnál kívül és belül is. Eddig családon belüli segítséggel megoldásra került a kivágás, de most egyedül elutazom külföldre több hónapra, és én egyedül nem tudom kivágni azt a részt. Van még szűk két hetem az indulásig, tud javasolni valami megelőző kezelést addig, vagy valamilyen tanácsot adni az elkövetkező hónapokra, hogy ne nőjön be, illetve ha be is nő, hogyan lehet helyrehozni? Köszönettel: János

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a benőtt köröm témában

Tisztelt Kérdező! A helyes körömvágást nem lehet helyettesíteni. Javaslom, hogy emiatt keressen fel pedikűröst a külföldi tartózkodás idején. Kis gyulladás esetén azonnal használjon fertőtlenítőt és ne vegyen fel szoros cipőt.

Kérdés: 2010. szeptember 01., 14:46; Megválaszolva: 2010. szeptember 06., 09:59
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus