Hasplasztika

Tisztelt Drnő nekem kötényhasam van. Hasfalgyengeséggel születtem 9éves koromig sovány gyerek voltam pókhassal.2szer is műtöttek volna, de az utolsó pillanatban mindig lemondták. Az a problémám mindig súlyproblémáim voltak és és hol fogytam hol a duplája jött vissza és mára egy igen termetes nővé váltam, próbálok az étkezésemre odafigyelni de a hasam lelóg a combközépig és nagyon kellemetlen. A kérdésem a hasplasztikát a TB támogatással lehetne-e nekem igénybe vennem?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a hasplasztika témában

Tisztelt Kérdező! Az országban több plasztikai sebészeti részleggel rendelkező sebészeti osztálynak van szerződése az OEP-pel. Ezen osztályokon az egészségkárosodás veszélye áll fenn a hasfalplasztikát elvégzik. Ennek elbírálása természetesen a szakrendelést végző szakorvos feladat. Kérje háziorvosa segítségét, hogy a lakóhelyéhez legközelebb melyik sebészeti osztályon van erre lehetőség.

Kérdés: 2010. augusztus 27., 15:54; Megválaszolva: 2010. szeptember 01., 09:30
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus