Mellkas demormáció

Tisztelt doktorúr/doktornő! Kétségbe vagyok esve a mellkasam állapota miatt. Igaz régóta van így a mellkasam de egy ismerösőm mondtah forduljak orvoshoz. Csak először a maguk véleményére vagyok kiváncsi. A mellem be van esve ahogy utána néztem ugy néz ki mint aki gyúrni szokott de nem gyúrok. Olvastam h ez vékony gerincsferdüléses embereknél van. De lenne egy kérdésem a testtartás is befolyásolja h most torz a mellkasam a normáltól? Meg olvastam h műtétet 18 éves kor előtt kell elvégezni ha muszáj de én 19 vagyok ilyenkor már kockázatos? Meg olvastam h az állóképesegem tudok javítani én bicajozni szoktam. Egy ismerősöm fia is beesett melle volt és neki az orvos a futást javasolta és kilökte magát a mellkas. A mellkasam állapota mellékelve! És kérném Önöket h orvosi véleményüket h mit javasolnak, mert félek h a szívemree tüdőmre hatással lehet ez a deformáció. Meg olvastam h balra rendezheti a szerveket

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza mellkassebészet témában

Tisztelt Kérdező!

Szakorvosi vizsgálat szükséges. Keressen fel mellkassebészeti szakrendelést. Ebben az életkorban is korrigálható a szegycsont beesése, a tölcsér mellkas. Szív és tüdőeltérést ritkán okoz, de egy jól korrigálható eltérésről van szó. Vizsgálat nélkül nem tudok nyilatkozni, hogy valóban indokolt-e a műtét, vagy csak gerinctorna szükséges.

Kérdés: 2010. augusztus 02., 21:10; Megválaszolva: 2010. augusztus 09., 10:15
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus