lágyéksérv

T. doktor úr! Tehát, ha kizáródik meg is halhatok? A helyi érzéstelenítés is megfelel? azzal is biztonságos a műtét? Vagy, ha nem akkor miért nem javasolja? válaszait előre is nagyon köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a lágyéksérv témában

Tisztelt Kérdező! Amennyiben nem kerül időben orvosi ellátásra a sérvkizáródásnak lehet fatális kimenetele. A lágyéksérv megoldásában, különösen kétoldali esetben ebben az életkorban a laparoszkópos technika részesítendő előnyben. Ezt kizárólag altatásban végzik. Azt a műtéti és érzéstelenítési eljárást kell választani, amelyikben a választott intézetnek a legnagyobb a tapasztalata. Ne halogassa a műtétet, magától nem lesz jobb a sérv.

Kérdés: 2010. július 28., 21:13; Megválaszolva: 2010. július 30., 11:43
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus