• Koponyacsont hiány

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy baleset miatt műteni kellett. 5 cm-es hiánya van így a koponyacsontomnak. Veszályes lesz ha nem pótoltatom a hiányzó részt vagy maradhatok így életem végéig? Köszönöm a választ előre is.

        Dr. Boros Miklós válasza a koponya pótlás témában

        Tisztelt Kérdező! A pótlás kérdése függ a hiány helyétől. Konzultájon a műtétet végző idegsebésszel, mivel a szükséges információk neki állnak rendelkezésre.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 19., 16:21; Megválaszolva: 2010. július 20., 20:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés