• Striák és kezelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ Doktorúr!

        Azutóbbi időben felszedtem magamra nagyjából 10 kilót. A gyors hízás következtében striák jelentek meg a combomon illetve a dekoltázsomon is. Krémeket használok rendszeresen, bár csak ideiglenes hatásuk van. Elkezdtem az almaecetes-diétát, remélem lesz benne némi sikerélményem. Szóval a valódi kérdésem az lenne, hogy a striákat el lehet-e tüntetni sebészeti beavatkozással? Ha igen, akkor egy körülbelüli összeget tudna nekem mondani?

        Várom válaszát,
        Köszönettel: PI

        WEBBeteg szakértő válasza a stria témában

        Tisztelt Kérdező!

        A striák mind lézeres kezeléssel, mind műtéti úton kezelhetők. A sikeres alkalmazható eljárás csak egy alapos vizsgálat után dönthető el. A dekoltázs esetén a  lézeres eljárás a jobb választás. Kérje plasztikai sebész segítségét. Természetesen a költség függ az eljárástól, de 100-tól 500 ezer forintig terjedő összeggel kell számolni. 



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-17 21:09:30; Megválaszolva: 2010. május 17., 21:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
      • Infografika és videó
      • Hirdetés