• Gynecomastia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr,

        28 éves, vékony alkatú 185cm/71kg férfi vagyok. Idén év elején vettem észre, hogy mindkét mellbimbóm enyhén megnövekedett. Úgy kezdődött, hogy körülbelül egy hétig fájdalmat éreztem a mellbimbó tájékán, majd a mellbimbó maga kb. 1 cm-rel megnövekedett. A fájdalom még egy ideig napi fél órára jelentkezett, majd megszűnt teljesen. A háziorvosom hereultrahangra küldött a daganatos megbetegedés kizárása érdekében, ami negatív lett. Engem még mindig aggaszt ez a probléma, ezért szeretném megkérdezni, hogy bármi más, komolyabb betegség állhat a háttérben? Milyen vizsgálatokra menjek még el esetleg?

        Üdvözlettel,

        János

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a gynecomastia témában

        Tisztelt Kérdező!

        Kétoldali emlőelváltozás leggyakoribb oka hormonális. Ez a valószínű az Ön esetében. A hereultrahang elvégzése helyes lépés volt. Javaslatom, hogy amennyiben bármilyen étrendkiegészítőt szed hagyja abba. Mivel hormonális ok áll a háttérben keressen fel endokrinológiai szakrendelést. Kérje háziorvosa segítségét.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-05 12:46:35; Megválaszolva: 2010. május 05., 12:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
      • Infografika és videó
      • Hirdetés