A lépről/2

T DR ÚR!

köszönöm a válaszát, sajnos nem megnyugtató,

Valóban nem irtam a  kiváltó okról..., a lépnagyobbodást abnormális vérsejtképzés miatt indúlt el.kb 10éve.elöször véralvadási zavarral jelentkezett, nem aludt meg a vére.

akkor még nem vette komolyan, ki gondolta volna hogy az állapota ennyire súlyosbodni fog. még nevettünk is rajta hogy: ufó

találtam egy cikket az oldalukon ezzel a betegséggel kapcsolatban, szóról -szóra egyezik minden betegségszakasz ami ebben az esettanúmányban irva van., melynek végén  azt olvastam hogy átmegy akut myelo- leukémiába.

ugy látszik nála már ez lehet, és ezen már nem lehet segiteni valamilyen módon? egyáltalán miért nem vették ki annak idején, ha tudta a hematológus, már pedig neki tudnia kellett hogy ez a végkifejlet.

mégegyszer tisztelettel megköszönöm  a válaszát.   2010/04/02

 

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza lép témában

Tisztelt Kérdező!

A leírt tünetek miatt a kezelést haematológus-belgyógyász orvosnak kell végeznie. A lép eltávolítása nem oldja meg a problémát, hiszen a betegség lényege a vér sejtes elemeinek képzési zavara. A nagyobb lép következmény és nem ok. Tudni kell, hogy ilyen mértékű lépmegnagyobbodás esetén eltávolítása esetén gyakren fordul elő szövődmény.

Kérdés: 2010. április 10., 10:29; Megválaszolva: 2010. április 10., 10:29
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Lépműtét
Márc. 7-én lesz lépműtétem az alacsony Thr. számom miatt és eléggé félek tőle...tudnátok egy kis támogatást nyújtani?:) Kíváncsi lennék...
Lép eltávolítás utáni
T. Doktornő/ Doktor Úr! A páromnak a lépét 15 napja távolították el. A műtét jól sikerült, hamar lábra is állt, a fáradékonyságon, a belek...
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett