• Túlzott zsírtermelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm Doktor! A kérdésem a következő: A mellbimbómon körbe a mirigyek túlzott zsírtermelődés miatt fehér gumócskákká válnak. Egyszer már akkorára nőtt az egyik, hogy ki kellett "műttetnem". Már ott is kérdeztem, hogy hogyan tudnám meggyógyítani ezt a területet, de azt mondták sehogy. Egyre csúnyábbak és szeretnék tanácsot kérni öntől, hogy mégis mivel tudnám eltűntetni vagy meggyógyítani ezeket. Köszönöm előre is válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a műtét témában

        Tisztelt Kérdező!

        A leírt mirigyek növekedését valóban nem lehet jelentősen befolyásolni. Csökkenteni tudja funkciójukat, ha táplákozásában jelentősen csökkenti a zsír bevitelét. Gyógyszeresen nem szabad és nem is célszerű beavatkozni. Amennyiben valóban zavaró a műtét ismételten szóba jön. A hormonális aktivitás csökkenésével ezen mirigyek működése is csökkeni fog.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-15 15:16:37; Megválaszolva: 2010. március 15., 15:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: