• Hasi plasztika

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/ Doktor Nő!

        30 éves nő vagyok, még nem voltam terhes az életemben. Párommal gyermekvállalás előtt állunk.  Sajnos hízásra hajlamos típus vagyok, és néhány évvel ezelőtt 110 kg-ra sikerült "nőnöm". De 30 kg-t sikerült is leadnom ebből, azonban a bőröm nem regenerálódik jól. a hasamon is kitágult, hiába tornázom, hiába diétázom, nem feszes... Gyermeket szeretnénk a közeljövőben és az lenne a kérdésem, hogy a terhesség a jelenlegi kitágult hasi bőrömet még mennyire fogja megnyújtani... Illetve a terhesség és szoptatás után mennyi idővel lehet jelentkezni hasi plasztikára? Egy gyermeket tervezünk, így nem szeretnék utána teherbe esni... Illetve még egy kérdés... Esetleg megtörténik a hasplasztika... de utána mégis gyermeket várnék...   ez befolyásol valamit? bírná a hasi bőr? vagy inkább várjak a hasplasztikával egy jó ideig az első terhesség után?

        VÁlaszát előre is nagyon köszönöm!

         

        Egy leendő kismama

         

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hasplasztika témában

        Kedves leendő kismama!

        Szüljön, szoptasson- közben ne feledkezzen meg a tornáról és ha terhessége alatt azt mondják, hogy kettő helyett kell enni, akkor nem-el válaszoljon.

        A szoptatás befejezése után 6-9 hónappal érdemes bármilyen hasi műtéten gondolkoni.

         


        Kérdés: 2010-03-02 09:43:20; Megválaszolva: 2010. március 02., 09:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.