• Sportolás és aranyér

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr!

         

        Megtisztelt válaszával! Még egy olyan kérdésem lenne hogy ha hetente sportolnék pl futnék illetve úsznék. Mennyi idő kb még elmúlna ha hetente 1-2 alkalmat szánnék rá? És mit javasol rá melyik sportot ami kifejezetten jó lenne rá?

         

        Várom válaszát!

        ui.: Elnézést a sok kérdezgetésért!

        WEBBeteg szakértő válasza a aranyér témában

        Tisztelt Kérdező!

        A nagy egyéni variábilitás miatt pontos időt nem lehet mondani, de pár hét mindenképpen szükséges. A sport jellege nem a lényeg, hanem a rendszeresség. Nem kell nagy fizikai terhelésnek lennie, hanem az a fontos, hogy minimum fél óra legyen. A helyes táplákozás és a folyadékbevitelt szerepe is fontos. Együtt fognak sikerre vezetni és szünnek meg a panaszok.


        Dr. Boros Miklós, általános, mellkas- és gyermeksebész
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-23 21:41:29; Megválaszolva: 2010. február 23., 21:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: