• Végbéltályog kérdésre adott válasszal kapcsolatban

        Legfrissebb cikkek a témában
         

         Tisztelt Dr. Boros Miklós!

        A fenekét naponta kezelem a már említett krémmel, de nem használ.Egy ideig kötöztük is betadinos kötést használva, ez sem volt jó. Autoimmun tesztett is csináltak, de az is negatív. A kivizsgálás nem vezetett eredményre. Tehetetlen vagyok, és már nem tudom, ki segíthetne. Már másik megyébe járunk, mert nálunk nincs ilyen orvos, de semmi eredmény.

        Köszönöm.

        Egy kétségbeesett anya

        WEBBeteg szakértő válasza a tályog témában

        Tisztelt Kérdező!

        Mindenképpen javaslok egy egyetemi centrum gyermeksebészeti szakrendelésén egy vizsgálatot. Esetleg műtéti úton szövettani minatvételt a tályogból, a sebalap sebészi felfrissítését. Amennyiben a tályog nem gyógyul és még nő is tovább kell vizsgálódni, biztosan ki fog derülni az ok. Érdemes gyermek haematológiai konzíliumot is kérni.


        Kérdés: 2010-02-19 16:37:45; Megválaszolva: 2010. február 19., 16:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: