• Műtéti hegek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot!

        17 éves lány vagyok, 2007-ben volt egy vakbél és egy hónap múlva egy illeus műtétem, a bal alkaromon nyílt törésem volt ott kisebb heg van a csuklomon és a könyökömön, és a jobb vádlimon kutyaharapás nyoma van. Ezek közül ami a legjobban zavar a hasam. Szoláriumba járok, hogy kevésbé látszódjanak a hegek de így is zavarnak pedig elvileg "szépek". Azt szeretném kérdezni, hogy a szolárium ártalmas e a hegeknek? És, hogy mivel még nem töltöttem be a 18 at ezért létezik e olyan, hogy ingyenes plasztikai sebész vagy ilyesmi? Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a heg témában

        Tisztelt Kérdező!

        Amennyiben a hegek a bőr felszínéből nem emelkednek ki, nem nagyon lehet velük érdemben mit kezdeni. A szolárium természesen árt a bőrének és a hegeknek is. A káros hatást évek múlva fogja látni. OEP támogatással esztétikai műtétet csak az életminőséget jelentősen csökkentő eltérések esetén lehet végezni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-15 11:13:25; Megválaszolva: 2010. február 15., 11:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: