Tb álltal finanszirozott mütét

Tisztelt Doktor úr ill. Doktor nő!

Három gyermeket szültem melleim nem vallami nagyok voltak olyan átlagos de szép kerek igy, szülés után nem igazán maradt formás. Azt szeretném megkérdezni lehetséges e, hogy a Tb támogasson egy mellnagyobbitásban mert, igy nem igazán merek levetközni mert szégyenlem, hogy fiatal vagyok, de nincs mellem.

Válaszukat elöre is köszönöm.

WEBBeteg Szakértő válasza plasztikai műtét témában

Kedves Érdeklődő! A mellnagyobbítást nem lehet TB-re megcsináltatni. Bővebben a műtétről  (fotókakal együtt) sok információt talál a web lapon. ;  

Megválaszolva: 2010. február 13.

Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet

Fülműtétből maradt varrat gyulladás
Tisztelt Doktor Úr! 2013 októberében volt egy plasztikai fülműtétem. Elálltak. A műtét nem sikerül így április közepén 2014-ben újra megműtöttek. A műtét ismét...
Milyen plasztikai sebészt?
Tisztelt Webdoktor! Nagyon régóta foglalkoztat (évek óta), hogy megnagyobbítanám a melleim. Olvasgattam interneten róla, és most már tudom, ez az egyetlen...
Cushing szindroma, hogy gyógyítható?
Szteroidot szedek folyamatosan, és kérdésem az lenne, hogy az OEP támogatja-e ilyen esetben a plasztikai műtétet? A kötényhasat szeretném, műtéti úton...
Korrekciós műtétet a tb támogatja-e?
Kedves Doktornő! Has és mellplasztikára gondoltam. Köszönöm a válaszát! Ilona
Hasplasztika
2 ével ezelőtt köldöksérv műtétem volt, ami hasplasztikával volt összekötve.azt szeretném tudni, hogy a csípő két oldalán nagyon sok bőr maradt, szeretném...
Hasplasztika tb-re?
Tisztelt Dr.Úr/Nő! Érdeklődni szeretnék, hogy Tb-re, hogyan tudom megcsináltatni a hasam. 8 éve császármetcéssel szültem meg a kisfiamat. Azóta is...