Duzzanat a mellcsonton 2.

Tisztelt Dr. Boros Miklós!

Köszönöm a segítséget. Még annyit, hogy közben készült röntgen, aminek a lelete a következő:

"A sterno-clavicularis izületi rések megtartottak. Kóros csontszerkezetbeli eltérés nem látszik."

Gondolom mellkas-sebészetre beutaló kell a házi orvostól?

Üdvözlettel

 

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza mellkassebészet témában

Tisztelt Kérdező!

A mellkas-sebészet valóban beutaló köteles. A kezelés első lépéseként non-steroid gyulladáscsökkentőt javaslok (pl. ibuprofen) . A negatív röntgen felvétel jó jel, valószínűleg egy gyulladáscsökkentő kezelés sikeres lesz.

Kérdés: 2009. december 04., 10:49; Megválaszolva: 2009. december 04., 10:49
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus