Műtét

Tisztelt doktor úr! 3 hete operáltak vastagbélről 2 polipot távolítottak el, most tenyérnyi vércsomó van a székletemben kérem ez az operáció velejárója vagy mi lehet ez? Es még azt szeretném kérdezni hogy érhet e a vágáshoz víz tehát lehet e fürdeni vagy csak zuhanyozni? Válaszát nagyon szépen köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza vastagbél témában

Tisztelt Kérdező!

Amíg a hasfali seb be nem gyógyult teljesen, azaz a váladékozás nincs és nem észlel bőrpírt, duzzanatot, csak zuhanyozni szabad, ha minden rendben van lehet fürdeni. A műtétet követően, mivel a bélfal megnyitásra kerül és varrásra a vérzés lehetséges, de mértékének folyamatosan csökkenie kell. Amennyiben továbbra is észleli a vérzést keresse fel az operáló intézetet egy kontroll vizsgálatra.Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész

Kérdés: 2009. augusztus 21., 14:39; Megválaszolva: 2009. augusztus 21., 14:39
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
vastagbéldaganat műtét milyen...
Tisztelt Doktor Úr/ Doktor Nő! Családi vastagbálrákhalmozódás jellemző, egy éve műtöttek rosszindulatú vastagbéldaganattal: a sigma-desc....
Vastagbél műtét utáni állapot
Oktober 5-én vastagbél daganatal mütöttek azota tojás szerüen csucsosodik a hasam állandó puha széklet. STOMAZSÁKom van állandóhasfájás.Erre...
Operáció
Jó napot kívánokdoktorúr! Kérdésem a övetkező: három hete operáltak, a vastagbélről polipokat  távolítottak el, szabad fürödni vagy csak...
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett