Operáció

Jó napot kívánokdoktorúr! Kérdésem a övetkező: három hete operáltak, a vastagbélről polipokat  távolítottak el, szabad fürödni vagy csak zuhanyozni? még mindig valami váladék jön a vágásból ezért kérdezem, a székletemben pedig tenyérnyi nagyságú vércsomó, most pedig megint dió nagyságú vércsomó volt a székletemben, kérem ez ezzel jár hogy vér van aszékletemben még mindig vagy mi lehet ez, válaszát előre is nagyon szépen köszönöm. ildikó

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bene Orsolya válasza vastagbél témában

Tisztelt Ildikó!

 

Amíg a hasfali seb be nem gyógyult teljesen, azaz a váladékozás megszűnik és több napig nem észlel semmit, csak zuhanyozni szabad. A műtétet követően, mivel a bélfal megnyitásra kerül és varrásra a vérzés lehetséges, de mértékének folyamatosan csökkenie kell. Amennyiben továbbra is észleli a vérzést keresse fel az operáló intézetet egy kontroll vizsgálatra.Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész

Kérdés: 2009. augusztus 19., 11:38; Megválaszolva: 2009. augusztus 19., 11:38
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
vastagbéldaganat műtét milyen...
Tisztelt Doktor Úr/ Doktor Nő! Családi vastagbálrákhalmozódás jellemző, egy éve műtöttek rosszindulatú vastagbéldaganattal: a sigma-desc....
Vastagbél műtét utáni állapot
Oktober 5-én vastagbél daganatal mütöttek azota tojás szerüen csucsosodik a hasam állandó puha széklet. STOMAZSÁKom van állandóhasfájás.Erre...
Műtét
Tisztelt doktor úr! 3 hete operáltak vastagbélről 2 polipot távolítottak el, most tenyérnyi vércsomó van a székletemben kérem ez az operáció...
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett