Fáj a köldököm belülről

Kedves Doktor Úr (Nő)! az én gondom a következő:: a köldököm belsejére néha ugy rájön a fájdalom,,, azaz a szúrás hogy alig tudok állni sőt még ülni is! Ez a belső fájdalom olyan,, mintha bent valami szétakarna fesziteni! Igazábol néha már azt is alig érzem, hogy hol van épp a fájás! ha megnyomom a hasam,, közvetlen a köldököm fölött érzem,, de mostanában már átterjedt a jobb oldalra is! Gondommal orvoshoz fordultam,, aki azt mondta hogy az eröltetéstöl lehet! De én aggodom ez miatt..Vajon mi lehet ez? megköszönném ha segitenének!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza köldöksérv témában

Kedves Kérdező!

Panaszát okozhatja kezdődő, még nem igazán tapintható hasfali illetve köldöksérv. Sebészeti szakvizsgálat illetve lágyrész ultrahang-vizsgálat segíthet a diagnózisban.Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész

Dr. Boros Miklós, általános, mellkas- és gyermeksebész
Kérdés: 2009. július 28., 09:08; Megválaszolva: 2009. július 28., 09:08
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus