Köröm

Tisztelt Doktor!

Tegnap előtt ráesett a lábfejemre cipekedés közben egy 10 kg-s vascső. Már akkor nagyon fájt, de nem nagyon foglalkoztam vele, inkább botorkáltam. Estére már nagyon fájt nagyon nehezen tudtam menni és fürdésnél végre megnéztem. A nagylábujjamon lévő körmömre eshetett vagy a lábujjamra Nagyon lila és zöldes színű volt a körmöm jegeltem és vizes borogatást tettem rá. Tegnap még elmentem dolgozni, de ettől függetlenül nagyon fájt és még mindig nehezen tudok menni, tegnap este is borogattam és betadinnal bekentem. A köröm még mindig lila, kék, zöld és sárga színekben játszik és a lábujjam piros és kicsit dagadt akkor fáj, ha ráterhelem a testsúlyomat. Mellékelet egy képet, hogy mi a véleménye ez a ma reggeli állapot, (már kezdi elhagyni a körmöm a bőrt) . A kérdésem az lenne mit tegyek vele, hogy ne fájjon? Gondolom a körmöm lefog esni, de ez mennyi ideig tart? Be kellene kötöznöm? (mert most nincs) vagy sebtapaszt tegyek rá? Mit tudok tenni, hogy ne fájjon? Menjek orvoshoz?

Válaszát előre is nagyon köszönöm!

 

Üdvözlettel: Bumbi

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza köröm, körömsérülés témában

Kedves Kérdező!

A panaszával keressen fel baleseti vagy általános sebészetet.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2009. július 23., 12:38; Megválaszolva: 2009. július 23., 12:38
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus