Tályog

Kedves Doktornő/Doktor Úr! A kedvesemnek a lábai között a végbél mellett volt egy tályog, amit felnyitottak a sebészeten 1 hete, de alatta még mindig be van keményedve valami, és kellemetlenül feszíti. Én szeretném tudni, mi ez és mitől lehet, vagy mit lehet csinálni, hogy végleg megszűnjön, mert régebben is volt már ilyen gondja. Kerestem a neten ilyen képeket, de nem találok. Köszönöm előre is a választ.Üdv.: Bakos Anna

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza tályog témában

Kedves Anna!

 

Egy tályog gyógyulása nem pár nap alatt történik. A környezete még több napig lehet tömötteb, duzzadtabb. Ez még nem feltétlenül jelent problémát. Írta, hogy már több alkalommal volt ilyen problémája ezért javaslok egy belgyógyászati kivizsgálást mindenképpen. Ha nem javul és a bőrpír, duzzanat nőne mindenképpen vissza kell menni a sebészetre.

 Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész

Dr. Boros Miklós, általános, mellkas- és gyermeksebész
Kérdés: 2009. június 30., 21:41; Megválaszolva: 2009. június 30., 21:41
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus