forradás, heg

Tisztelt Doktor Ur! Van egy 2 es fel eves kisfiunk, aki csunyan elvagta az arcat, kb. 2 cm-es nyilas amit a Surgosegen egy asszisztensno bevarrt 5 oltessel. Keredesunk: hogy ne maradjon egy csunya heg, forradas az arcan, egy plasztikai sebeszhez most vagy a seb gyogyulasa utan kell elvinnunk (a baleset junius 21-en tortent) . Elore is koszonjuk valaszat. Tisztelettel Gal csalad, Romania, Sepsiszentgyorgy

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza heg témában

Kedves Kérdező!

 

A heget most kell megelőzni, mindenképpen most forduljon plasztikai jártasságú sebészhez. Az idő elteltével a korrekciós lehetőségek csökkenek és eredményességük is rosszabb.Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész

Dr. Boros Miklós, általános, mellkas- és gyermeksebész
Kérdés: 2009. június 23., 21:07; Megválaszolva: 2009. június 23., 21:07
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Műtéti heg fájdalmának oka
Tisztelt Doktor Úr/ Asszony! Egy évvel ezelőtt eltávolították az epekövemet laporoszkópos műtét során. A hegeim szépen begyógyultak, azonban...
pajzsmirigy műtét után
Egy hete műtöttek, 4 napja itthon vagyok.Jól érzem magam, sem fájdalom, sem láz. Ami kérdéses számomra, hogy a heg alatt vastag, kemény dudor...
Látszodni fog e a heg anyajegy...
Tisztelt Doktor Nő/ ÚR! Az egyik anyajegyemet el kell távolítani, ami december 12-én fog történi kimetszéssel. Az anyajegyem a mellemen van 4-5 mm...
Műtét utáni hegesedés
Tisztelt Szakértő! 2 hónappal ezelőtt volt egy méh eltávolításom, melynek során a bikinivonalban van egy kb: 20 cm-es vízszintes vágásom, ami...
Hegplasztika
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Nyitott szívműtéten fogok átesni. Szeretném, hogy a heg ne legyen feltűnő. Érdemes -e Contractubex ill. dermatix...