forradás, heg

Tisztelt Doktor Ur! Van egy 2 es fel eves kisfiunk, aki csunyan elvagta az arcat, kb. 2 cm-es nyilas amit a Surgosegen egy asszisztensno bevarrt 5 oltessel. Keredesunk: hogy ne maradjon egy csunya heg, forradas az arcan, egy plasztikai sebeszhez most vagy a seb gyogyulasa utan kell elvinnunk (a baleset junius 21-en tortent) . Elore is koszonjuk valaszat. Tisztelettel Gal csalad, Romania, Sepsiszentgyorgy

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza heg témában

Kedves Kérdező!

 

A heget most kell megelőzni, mindenképpen most forduljon plasztikai jártasságú sebészhez. Az idő elteltével a korrekciós lehetőségek csökkenek és eredményességük is rosszabb.Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész

Dr. Boros Miklós, általános, mellkas- és gyermeksebész
Kérdés: 2009. június 23., 21:07; Megválaszolva: 2009. június 23., 21:07
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus