Hasfal plasztika

Tisztelt dr! kisbabám születése után elkezdtem fogyókúrázni jelenleg -24kg-nál tartok de még elöttem áll kemény 30kg. (132kg voltam szüléskorMivel óriási hasam volt a hasfalam szinte teljes egészében "megnyilt" (sérv? ) a bőrömről nem is beszélve.Kérdésem az lenne az ilyen típusú hasplasztikát ami sérv műtéttel egybe kötött támogatja-e a TB? Válaszukat előre is köszönöm! Tisztelettel: Horváth Ákosné

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hasfal plasztika témában

Kedves Horváth Ákosné!

 

Amennyiben sérve is van a műtét során a hasfali plasztika is elvégezhető. Ennek eldöntése egy fizikális vizsgálat során megtörténik. Fontos azonban, hogy a fogyókúra során tartson szüneteket és a heti 1 kg fogyást ne lépje túl. A bőr megnyúlását megelőzni sokkal könnyebb, mint kezelni.Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész

Dr. Boros Miklós, általános, mellkas- és gyermeksebész
Kérdés: 2009. június 17., 22:28; Megválaszolva: 2009. június 17., 22:28
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus