• Mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        2009.02.17-én voltam kivizsgáláson. A következőt szeretném kérdezni. Mi a dorso-lateralisan a tap. képletnek megfelelöen 10mm-eslipomának megfelelő képlet látható. A napokban nagyon elkezdett fájni. mi lehet az oka?

        WEBBeteg szakértő válasza a lipoma témában

        Kedves Kérdező!
         
        Ez a jóindulatú bőrelváltozás begyulladhat, vagy nyomhatja a környező szöveteket. Panasz esetén a sebészeti eltávolítása javasolt.

        Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész


        Dr. Boros Miklós, általános, mellkas- és gyermeksebész
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-10 09:47:15; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: