köldök

Tisztelt Szakértő!

Három napja fáj a köldököm, hajnalban kezdődött és azóta tart. Nem körülötte, hanem pont a köldököm; nem sugárzik át, nincs semmi pirosság, genny, csípés, duzzanat, keményedés vagy egyébb látható, érezhető rész. Nem vagyok terhes és 23 éves vagyok. Nem emeltem meg semmit. Régebben is érzékeny volt ha hozzáértem, de ilyen még nem volt hogy egész nap fájjon. Éjjszakánként csak úgy tudok elaludni ha bekenem svéd cseppel de az se tart sokáig (max 1óra). Mi lehet a fájdalom oka? El megyek jövőhéten nyaralni és szeretnék addig valami megoldást találni. Holnap elmegyek a háziorvoshoz, de nagyon jól tudom hogy mit fog házzá szólni. Más orvos véleményére is kíváncsi lennék. Nem lehet hogy valami féreg? Ha gyulladás lenne akkor nem kellene más reakciónak is lennie?

A választ előre is köszönöm.

 

Üdvözlettel: Twicky

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza a köldöksérv témában

Kedves Twicky!

Féregfertőzés ilyen tünetet nem okoz. A gyulladás általában bőrpírral, duzzanattal is jár. Annak ellenére, hogy nem emelt nehezet, kezdődő köldöksérv okozhatja a panaszait. (esetleg köldök-piercing okozhat problémát)

Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Kérdés: 2009. június 06., 22:59; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:33
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus