Csomó a homlokomon

Tisztelt Doktornő/ Doktor úr.

gyermekkoromban egy kisebb baeset folytán (egy csúnya esés) nagyon beütöttem a fejemet, kisebb agyrázkódás ért, de nem volt komoly koponyasérülés, nem tört be a fejem. Azóta eltelt vagy 20 év. Jópár évvel ezelőtt vettem észre, hogy a homlokomon, kb. azon a helyen ahol annak idején beütöttem, egy csomó található. Szemmel nem feltűnő, elsőre nem szokták észrevenni, viszot jól tapintható, kisség puha, kb, 1, 5 cm átmárójű "búb". Nem fáj, de eléggé idegesítő. Mi lehet az? Érdemes megnézetni, vagy ne törődjek vele egyáltalán?

Előre is köszönöm a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza a csomó témában

Tisztelt Kérdező!

Nem valószinű, hogy összefüggésban van a balesettel, de egyszer nézesse meg sebészeti szakrendelésen. Amennyiben panaszt okoz forduljon hamarabb szakemberhez.

 

Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész

Kérdés: 2009. június 03., 18:52; Megválaszolva: 2011. október 05., 06:28
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus