• Lágyéksérv

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves DR NŐ-ÚR!báttyámnak kb galambtojás nagyságnyi lágyéksérve van.nagyon fél,sokáig titkolta is,sajnos nemtudom mióta tart ez az állapot,de 1éve az biztos.elég gyakran érez forróságot ott.z mitöl lehet?mi történik akkor?néha húzódik,és az is elég kellemetlen neki.nehéz fizikai munkát végez,továbbra is emelget.ez is árthat gondolom.ha sokáig halogatja a műtétet lehet belöle baj?ez lehet rosszindulatu is?kérem irja meg ön szerint mivel tudnám meggyőzni őt a műtétre,mert nagyon félteem!mekkorára tud nőni egy ilyen sérv?esetleg elzárhat e valmi fontos szervet?köszönöm mielöbbi gyors válaszát.tisztelettel,katalin

        WEBBeteg szakértő válasza a lágyéksérv témában

        Kedves Katalin!
         
        Sérv esetén a hasfal gyenge pontján át a hasüregben lévő belek előtüremkednek. Ez a természetellenes helyet okoz panaszokat a testvérének is. A sérv megoldása kizárólag sebészi, azaz műtéti úton lehetséges. Mivel a sérv kizáródhat és életet veszélyetető állapotot okozhat, ezért a megoldása minél hamarabb célszerű. A sérv folyamatosan nő, de ez a kisebb probléma.

         

        Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-21 23:30:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 10:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: