Tanácstalan: - (

Tisztelt Dr.NőÚr!

Kezeltek (belső) aranyérrel, hála Istennek a fájdalom elmúlt kb. egy hónapon belül, mostmár nem érzek semmiféle fájdalmat! De megmaradt egy tünet, mikor a székelés végére érek és használom a toalett papírt, akkor úgy érzem, hogy egykicsit bentebbről törlök és nagyon nehezen tudom tisztáratörölni, ha nem zuhanyzom utánna egyből akkor "kenőcsös" marad az alsónadrágom, viszket, ég a fenkem!

Tisztelettel: Tity

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza belső aranyér témában

Kedves Kérdező!

Először a tisztálkodánál kerülj a túlzott papírhasználatot, inkább mossa le a végbéltáj környékét. A fájdalom hiánya jó jel, de valószínűleg szükséges még további kezelés. Amennyiben még nem tette keressen fel proctológiai szakrendelést, hiszen az alapos fizikális vizsgálat nem pótolható.

Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész

Kérdés: 2009. május 08., 11:42; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 12:57
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus