Mitől nő vissza?

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Kétszer volt nyirokcsomó-műtétem a jobb hónaljban. A szövettani eredmények mindkét esetben jók lettek, most ismét csomót érzek. Szeretném tudni, miért alakul ki újra és újra, és hogy fontos-e a műtét ismét?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza nyirokcsomó-megnagyobbodás témában

Kedves Kérdező!

A hónaljban számos nyirokcsomó helyezkedik el, így nem meglepő, ha újabbak jelennek meg. A kialakulás hátterét mindenképpen tisztázni kell. Szövettani eredményével konzultáljon belgyógyásszal is, sz.e. infektológussal.

Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész

Kérdés: 2009. április 29., 09:26; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 11:33
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus