• Mell

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kivànok. A kérdésem az lenne hogy volt a mellembe egy mirigy gyulladás pár hónapja. Piros, fájdalmas feszülő dudort vettem észre. Voltam vele orvosnal kaptam rá antibiotikumot. El is múlt tőle egy időre. Azonban most vissza jött annyi változással hogy megfakadt magátol es a mellbimbóm felett egy nagyon pici lyukbol ki folyt egy csomó genny. Egyből le húzódott a gyulladás es a pirossag is elmúlt. Viszont folyamatosan újra tellik. Mi lehet ez? Vajon műteni kell majd? Válaszát elore is köszönöm. Üdv Krisztina

        Dr. Papp Géza válasza a Emlő gyulladas témában

        Kedves Kérdező! Ismétlődő gyulladás eseten indokolt az orvosi vizsgálat. Emlő UH és sebészeti vizsgálat javasolt. Üdvözlettel Papp Géza


        Kérdés: 2019. augusztus 26., 20:14; Megválaszolva: 2019. szeptember 02., 10:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: