Mellplasztika

Üdvözletem! 41 éves vékony testalkatú férfi vagyok. Szexuális indíttatásból szeretném megnövelni a melleimet növényi fitoösztrogénekkel. Viszont nem szeretnék szétálló (férfi)melleket. Végezhet plasztikai sebész mellbimbó közelítő beavatkozást? Vagy egyáltalán, hogyan zajlik egy ilyen műtét? A növényi kivonatok szedése elött gondoltam a korrekciót, hogy talán természetesebb lesz a végeredmény. Inplantátumot semmiképp nem szeretnék. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza a plasztikai sebészet témában

Tisztelt Kérdező! Sajnos kérdése nem a szakterületem, kérem, hogy érdeklődjön plasztikai sebésznél. Tisztelettel.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2019. május 21., 15:46; Megválaszolva: 2019. május 29., 10:26
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus
Kitől kaphatok segítséget?
Szteroidos kúp