• Tenyéren kemény holyag szerű valami

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kb egy honapja észleltük van valami a tenyéren a kislányomnak. Kemény nyomásra fájó duzzanat. Nem tudjuk mi lehet és mivel lehetne gyógyítani.Köszönöm a választ.

        Dr. Papp Géza válasza a Kézsebészet témában

        Kedves Kérdező! A gyereksebészeten vagy a bőrgyógyászaton mutassák meg. Vizsgálat nélkül nem lehet véleményt mondani. Üdvözlettel Papp Géza


        Kérdés: 2019. május 05., 17:23; Megválaszolva: 2019. május 08., 21:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.