Fisszúra

Tisztelt Doktornő/ Doktor úr! Egy éve küszködök anális fisszúrával. Voltam miatta orvosnál többször is, szakszerűen megvizsgált, annyit állapított meg, hogy enyhe berepedés található. Javaslata az volt, hogy napi 3x kenjem neogranormon kenőccsel. Azóta hol jobb hol rosszabb... Gyakran vérzik is és székelésnél mindig kellemetlen szúró érzést tapasztalok. Kijelenthetem, hogy a neogranormon nem használ eléggé és nem múlik el a panaszom. Ön mit javasol, mit tegyek? Előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Géza válasza a fissura ani témában

Kedves Kérdező! Ismételt proctologiai vizsgálatot és teljes vastagbél kivizsgálást javaslok elsődlegesen. Lehetséges, hogy nem is a fissura okozza panaszait. Másodsorban Mastu kenőcsöt használjon, a Neogranormon erre nem jó. Rendszeres laza széklet és napi 2-3x zuhanyzás egy hónap alatt rendbe kell hogy hozza a panaszait. Üdvözlettel Papp Géza

Kérdés: 2019. március 06., 11:18; Megválaszolva: 2019. március 09., 11:17
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus
Kitől kaphatok segítséget?
Szteroidos kúp