• Aranyér vagy más probléma lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Bánfalvi Péter doktor úr! Az alábbi problémammal kapcsolatban kérném tanácsát. Aranyerem van mióta az eszemet tudom, tehát huszas éveim eleje óta kb. Ez egy belső aranyér volt, mely fájdalmat sosem okozott, esetleg némi vérzést. Néhány évvel később pár alkalommal előfordult, hogy ez az aranyér begyulladt, kitüremkedett, de a kenőccsel néhány nap múlva visszahúzodott. Sajnos ma már nem ez a helyzet, a legutóbbi alkalommal kint maradt, ennek már 4 éve kb, a házi orvosomnak mutattam, nem javasolt rá semmit. Problémát sosem okozott, nem fájt. Most viszont nagyjából 2 hete tart az az állapot hogy székelésnél a vér mennyisége elég sok a wc papíron, ami viszont kissé ijesztő:(. Fájdalom továbbra sincs. Önnek mi a véleménye, elkerülhetetlenné vált egy műtét vagy lehet ezt még kezelni vmivel? Illetve lehetséges hogy ez vmi komolyabb probléma lenne, nem is aranyér? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Papp Géza válasza a aranyér témában

        Kedves Kérdező! Bánfalvi doktor már nincs a webbeteg szakértői csapatában, kérdését sebész kollégánknak továbbítottam. Az alábbiakban olvashatja a válaszát. Üdvözlettel. Dr. Árki Ildikó rovatvezető Biztosat csak vizsgálat után lehet mondani. De a leírás alapján 3 fokú aranyeressége van, mely kezelhető konzervatívan, gyógyszerrel is, de ennek sikertelensége esetén műtét is végezhető. Keressen fel proctologiai rendelést, vizsgálat és ellátás céljából. Üdvözlettel Papp Géza

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. november 03., 15:51; Megválaszolva: 2018. november 08., 22:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: